filtrar resultados

Filter-Modellen

17/01/2014

BH begint een zoektocht naar talenten voor haar komende project

De mythische fietsenfabrikant BH is volop bezig met het zoeken naar rijders om een contractuele relatie mee aan te gaan volgens het model van Co-Factory. BH begint een zoektocht naar talenten voor haar komende project

Op deze manier geeft BH niet-professionele rijders en rijdsters die wél goede resultaten behalen de mogelijkheid om toe te kunnen treden tot het hoogste niveau binnen de MTB.

De steun van de firma zal worden geconcretiseerd met de bruikleen van een speciaal voor hen ontworpen uitrusting, evenals een high-end fiets die in bruikleen wordt gegeven welke iedere rijder aan het einde van het seizoen tegen een gereduceerde prijs mag behouden.

 

Twee gemengde teams

Als jij denkt dat jij een van de kandidaten bent naar wie BH op zoek is, hoef je alleen maar een e-mail te sturen naar info@bhsa.esmet daarin je gegevens plus een foto evenals een kort overzicht van je laatste resultaten en de manier waarop we contact met je kunnen opnemen. Onder alle kandidaten zullen de beste worden uitgekozen om twee teams mee te formeren. Eén daarvan wordt een team voor Enduro, met vier deelnemers uit Spanje, twee uit Frankrijk, een uit Italië en een uit België; het andere wordt een team voor Cross Country met hetzelfde aantal deelnemers.

De fietsen die voor deze actie zijn geselecteerd, zijn een Lynx 6 en een Ultimate - twee van de scherpste modellen van BH die onlangs op de internationale beurzen zulke enthousiaste kritieken hebben ontvangen.

Gedurende de maanden februari en maart kun je de benodigde gegevens doen toekomen, met daarbij een korte beschrijving van jezelf plus je ambities als rijder én de wedstrijden die je in gedachten hebt om aan mee te doen. Omstreeks 10 april zal BH de namen van de geselecteerde profielen bekend maken.